Loading

Na krilima nove nacionalne avio kompanije Air Montenegro

Direct News Source

Air Montenegro je danas otpočeo svoj redovan komercijalni saobraćaj letom iz Podgorice za Beograd.

Tom prilikom obratio se ispred kompanije izvršni direktor gdin Predrag Todorović koji je izjavio: "Velika mi je čast što smo ovdje da oblježimo početak našeg redovnog komercijalnog saobraćaja. Iako je kompanija osnovana 08. februara, uspjeli smo za 3 i po mjeseca da podignemo kompaniju na noge. Dvije stvari su nam davale energiju da uspijemo u ovom projektu: da služimo građanima Crne Gore i prije svega ekonomiji Crne Gore i da budemo na raspolaganju državnim subjektima poput naše reprezentacije i svih onih sa kojima imamo zajednički cilj".

Na letu je takođe bio i ministar ekonomskog razvoja, gdin Jakov Milatović koji je ovom prilikom letio za Beograd gdje će se sastati sa ministarkom trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjanom Matić.

Povodom prvog leta Air Montenegra, ministar je izjavio: "Imam veliko zadovoljstvo da danas prisustvujem prvom komercijalnom letu nove nacionalne avio kompanije Air Mongenegro! Ovim je Vlada ispunila obećanje dato prije pet mjeseci da će Air Montenegro poletjeti prije glavne turističke sezone".

Na prvom letu je takođe bio i predsjednik odbora direktora Aerodroma, gdin Nebojša Đoković koji je ovom prilikom izjavio: "Veliko mi je zadovoljstvo i čast što u ime kompanije Aerodromi Crne Gore mogu da poželim sreću našoj novoj nacionalnoj avio kompaniji i da našim prijateljima i partnerima zaželim ugodne letove, veliki broj putnika i da šire broj destinacija".

Iz kompanije podsjećaju da se njihov redovan saobraćaj odvija prema Beogradu, Banja Luci, Ljubljani i Frankfurtu, te da putnici karte mogu kupiti putem sajta airmontenegro.com, kao i putem turističkih agencija i globalnih distributivnih sistema.

This press release was sourced from Air Montenegro on 10-Jun-2021.