Loading

Helsinki-Vantaalle avataan Plaza Premium Lounge helmikuussa 2019

Helsinki-Vantaan laaja palvelutarjonta paranee entisestään, kun uusi Plaza Premium Lounge avataan helmikuussa 2019 osana non-Schengen terminaalin laajennusta. Uusi toimija valittiin julkisen kilpailutusprosessin kautta.

Finavia jatkaa Pohjois-Euroopan parhaaksi lentokentäksi valitun Helsinki-Vantaan asiakaskokemuksen kehittämistä. Jo valmiiksi laajaan palvelutarjontaan saadaan kaivattu lisä, kun Helsinki-Vantaalle avataan uusi sisäänpääsymaksullinen lounge yhteistyössä maailman suurimman itsenäisen lounge-verkoston, Plaza Premium Loungen kanssa. Plaza Premium Lounge avataan helmikuussa 2019, kun osana Helsinki-Vantaan kehitysohjelmaa non-Schengen terminaaliin avataan uusi keskusaukio.  

”Työskentelemme ahkerasti kumppaniemme kanssa varmistaaksemme sujuvan, korkeatasoisen matkustajakokemuksen Helsinki-Vantaalla. Plaza Premium Lounge on upea lisä jatkuvasti kasvavaan palvelutarjontaamme, koska se antaa 20 miljoonalle vuosittaiselle matkustajallemme mahdollisuuden rentoutua ennen tai jälkeen lennon tai lentojen välissä non-Schengen terminaalissa”, kiittelee Helsinki-Vantaan kaupallinen johtaja Elena Stenholm.

Kotona poissa kotoa

Kolminkertainen ”Skytrax World’s Best Independent Lounge ” –palkinnon voittaja on sitoutunut tarjoamaan matkustajille turvasataman poissa lentoaseman hälinästä.

Helsinki-Vantaan uusi Plaza Premium Lounge tarjoaa upeat rentoutumismahdollisuudet ja fasiliteetit niin lähteville, saapuville kuin vaihtomatkustajillekin. Paitsi mukavat istuinpaikat, löytyy loungesta myös keittiö, baari, suihkut, latauspisteet ja Wi-Fi, työskentelytilat ja leikkialue matkustuksen kesken rentoutumista ja rauhoittumista varten.

”Oli luonnollinen päätös laajentaa lounge-verkostoamme Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Suomi on tärkeä vaihtomatkustuksen keskus, koska se tarjoaa lyhimmän reitin Euroopan ja Aasian välille. Olemme innoissamme mahdollisuudesta tuoda tietämyksemme viihtymisestä lentoasemalla jo kolmanteen Euroopan kohteeseen. Tämä yhteistyö on jälleen uusi virstanpylväs globaalien tavoitteidemme saavuttamisessa”, taustoittaa Plaza Premium Groupin liiketoiminnan kehitysjohtaja Jonathan Song.

Plaza Premium Lounge toimii yli 40 kansainvälisellä lentoasemalla, mm. Abu Dhabissa, Brisbanessa, Hongkongissa, Kuala Lumpurissa, Lontoossa, New Delhissä, Roomassa, Shanghaissa, Singaporessa ja monissa muissa kaupungeissa.

Plaza premium Lounge on Hong Kong Plaza Premium Groupin lippulaivabrändi ja lentoasemalla viihtymisen pioneeri ja tien viitoittaja missionaan parantaa lentoasemakokemusta vuodesta 1998 saakka.

This press release was sourced from Finavia on 12-Sep-2018.