Loading

Finnair Brings Apple Pay to Customers

Direct News Source

12-Dec-2017 Offering an Easy, Secure & Private Way to Pay

Finnair today brings its customersa Apple Pay, which is transforming mobile payments with an easy, secure and private way to pay that’s fast and convenient.

Finnair customers can now use Apple Pay for ticket and ancillary purchases on Finnair’s mobile website and using the Finnair mobile application. Apple Pay is available for Finnair customers using iOS mobile devices globally in those markets where Apple has implemented the payment method.  

Security and privacy is at the core of Apple Pay. When you use a credit or debit card with Apple Pay, the actual card numbers are not stored on the device, nor on Apple servers. Instead, a unique Device Account Number is assigned, encrypted and securely stored in the Secure Element on your device. Each transaction is authorized with a one-time unique dynamic security code.

“Apple Pay is widely used in several countries, and for us it is a natural addition to the payment methods available for the growing number of customers using our services with Apple mobile devices. Mobile payments are growing in popularity, and it fits well into our digital services,” says Katri Harra-Salonen, Finnair Chief Digital Officer.

Apple Pay is easy to set up and users will continue to receive all of the rewards and benefits offered by credit and debit cards. In stores, Apple Pay works with iPhone SE, iPhone 6 and later, and Apple Watch.  

Online shopping in apps and on websites accepting Apple Pay is simple with Touch ID, or just double-click the side button and glance at your iPhone X to authenticate with Face ID. There’s no need to manually fill out lengthy account forms or repeatedly type in shipping and billing information with Apple Pay. When paying for goods and services on the go in apps or Safari, Apple Pay works with iPhone 6 and later, iPhone SE, iPad Pro, iPad (5th Generation), iPad Air 2, and iPad mini 3 and later. You can also use Apple Pay in Safari on any Mac introduced in or after 2012 running macOS Sierra and confirm the payment with iPhone 6 or later or Apple Watch, or with Touch ID on the new MacBook Pro.

Finnair tuo asiakkaillensa Apple Payn, joka tarjoaa helpon, turvallisen ja yksityisen tavan maksaa

Finnair tuo tänään asiakkaidensa käyttöön Apple Pay -palvelun, joka tekee mobiilimaksamisesta helpon, turvallisen ja yksityisen maksutavan, ja on nopea ja mutkaton.

Finnairin asiakkaat voivat tästä lähtien maksaa Apple Payn avulla lippu- ja lisäpalveluostokset niin Finnair mobiilisovelluksen kuin Finnairin internetsivujen kautta mobiililaitteella. Apple Pay on saatavilla iOS mobiililaitteita käyttäville asiakkaille kaikilla niillä markkinoilla, missä Apple on ottanut maksutavan käyttöön.

Turvallisuus ja yksityisyys ovat Apple Payn ydinominaisuuksia. Käytettäessä luotto- tai pankkikorttia Apple Payn kanssa, korttinumeroa ei tallenneta laitteeseen tai Applen servereille. Sen sijaan, laitteen Secure Element -siruun lisätään oma yksilöllinen tilinumero, joka salataan. Jokainen maksutapahtuma varmennetaan kertakäyttöisellä dynaamisella turvakoodilla.

”Apple Pay on maailmalla suosittu maksutapa, ja meille luonnollinen lisä maksuvaihtoehtoihin, joita tarjoamme kasvavalle määrälle asiakkaitamme, jotka käyttävät palveluitamme iOS mobiililaitteilla. Mobiilimaksaminen lisää koko ajan suosiotaan ja se istuu hyvin osaksi digipalveluitamme,” sanoo Finnairin Chief Digital Officer Katri Harra-Salonen.

Apple Pay on helppo ottaa käyttöön eikä sen käyttäminen vaikuta pankki- tai luottoyhtiöiden tarjoamiin etuihin. Myymälöissä Apple Pay toimii iPhone SE ja iPhone 6 -laitteilla sekä myöhemmin Apple Watchilla.

Maksaminen Apple Payn avulla mobiilisovelluksissa tai internet-sivuilla toimii kätevästi Touch ID:n avulla tai kaksoisklikkaamalla sivupainiketta ja vilkaisemalla iPhone X:ä Face ID tunnistusta varten. Sitä varten ei tarvitse täyttää pitkiä lomakkeita tai postitus- ja laskutusosoitteita. Maksettaessa ostoksia Apple Payllä mobiilisovelluksissa tai Safarilla, se toimii Iphone 6:lla ja sitä myöhemmillä versioilla, iPhone SE:llä, iPad Prolla, iPadilla (5. sukupolvi), iPad Air 2:lla sekä iPad Mini 3:lla ja sitä myöhemmillä versioilla. Apple Paytä voi käyttää myös millä tahansa Macilla, joka on julkaistu 2012 tai myöhemmin ja joka toimii macOS Sierra käyttöjärjestelmällä, ja vahvistaa maksun iPhone 6:lla tai sitä myöhemmällä mallilla tai Apple Watchilla tai Touch ID:llä uudessa MacBook Pro:ssa.