Loading

A Wizz Air 11. évfordulóját megújult branddel és új festéssel ünnepli

Direct News Source

19-May-2015 Csak a mai napon egy foglaláson belül minden második jegy ingyen*

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága ma ünnepli 11. évfordulóját. A légitársaságot azzal a nagyratörő céllal alapították 2003 szeptemberében, hogy létrehozzanak egy Közép- és Kelet-Európából üzemelő diszkont légitársaságot, az első Wizz Air járat 2004. május 19-én szállt fel a lengyelországi Katowiceből. Ezt a célt sikeresen teljesítve a légitársaság tovább fejlődik, ma pedig bemutatta a megújult Wizz Air brandet és a repülőgépek új festését.

Első tizenegy éve során a légitársasággal 90 millióan utaztak, és ma már 59 repülőgépet üzemeltet 38 országba, több mint 380 útvonalon. A kezdetektől fogva az utaselégedettségre fokuszáló Wizz Air egy sor új fejlesztést is bejelentett, amelyek célja a jobb fogyasztói élmény biztosítása.

Az elmúlt hónapokban a WIZZ azon dolgozott, hogy új lendületet adjon a márkának, a ma bemutatott új brand és festés jól demonstrálja a légitársaság folyamatos elkötelezettségét amellett, hogy pozitív élményeket biztosítson utasainak. A WIZZ brand most frissebb, vibrálóbb és letisztultabb megjelenést jelent, ezzel párhuzamosan több kezdeményezés végrehajtása is folyamatban van:

Ma

Ülőhelyfoglalás bevezetésea teljes útvonalhálózaton

Új díjtípusok (Alap és Plusz), hogy könnyebb legyen választani az alacsony viteldíjak és az alacsony viteldíjakkal párosított legnépszerűbb kényelmi szolgáltatások közül

2015 folyamán

A weboldal fejlesztése a gyorsabb és könnyedebb foglalásért

Mobilra optimalizált weboldal indítása

Legal54acsonyabb Viteldíj Kereső szolgáltatás a weboldalon

Wizz Tours utazási csomagajánlatai több országban is elérhetővé válnak 2015 folyamán

Az újonnan leszállított A320 és A321 típusú repülőgépek már a légitársaság új festésével érkeznek

Megújult belsőtér az A321 repülőgépeken novembertől

Új egyenruhák a megújult brand színeivel

A Wizz Air 11. évfordulóját és a brand megújulását a valaha volt legnagyobb szabású promóciójával ünnepli: minden ma éjfélig intézett foglalásra, minden útvonalon, minden járatra a második repülőjegy ingyenes *.

"Az elmúlt egy évtizedben a Wizz Air jelentős sikereket ért el a repülési iparág forradalmasításában, és megvalósítottuk azt az elképzelésünket, hogy megbízható és megfizethető légiközlekedést biztosítsunk mindenkinek Közép- és Kelet-Európában, miközben működésünket Európán túlra is kiterjesztettük" - mondta Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója. - "Az új, felfrissített brandünk bevezetése is egyike a számos lépésnek, amellyel folyamatosan fejlesztjük az utasok utazási élményét. Nagyon örülünk, hogy az A320 és A321 típusú repülőgépeinken is bevezethetjük az új festést. A jövőben is azon dolgozunk majd, hogy fejlesszük páneurópai útvonalhálózatunkat, és nagyon várjuk, hogy visszatérő és új utasainkat a fedélzeten köszönthessük" - tette hozzá Váradi József.