Loading

Norwegian åbner base i Barcelona og lancerer flere nye ruter

Direct News Source

28-Nov-2013 Norwegian fortsætter ekspansionen i Europa og åbner ny base i Barcelona i foråret 2014. Samtidig lancerer selskabet fire nye ruter fra Barcelona til Sandefjord Torp, Hamborg, Berlin og Warszawa. Basen i Barcelona er Norwegians sjette spanske base. Udover denne har selskabet også base i Madrid, Alicante, Malaga, Las Palmas og Tenerife.

"Vi åbner en ny base i Barcelona for at møde den store efterspørgsel på direkte flyvninger til og fra Spaniens næststørste by, som også er en af verdens smukkeste byer. Vi har allerede stor trafik på Barcelona i dag og ser et stort passagerpotentiale fremover. Samtidig er det strategisk vigtigt for Norwegian med base her, da vi vurderer Barcelona som et aktuelt knudepunkt for langdistancetrafik," siger administrerende direktør Bjørn Kjos.

"Barcelona Air Route Development Committee (BARDC) er glad for, at Norwegian fortsætter med at ekspandere i Barcelona og ser på vores by som en vigtig del af sin fremtidige strategi, ikke mindst når det gælder langdistanceflyvninger. Udover, at etableringen af en ny base skaber flere arbejdspladser i den lokale flybranche, skaber den også flere jobs i turistindustrien generelt," siger Ricard Font, President of BARDC and Infrastructures and Mobility Deputy Secretary of Catalonia Government.

Tre basefly, fire nye direkte ruter og kraftig kapacitetsøgning
Norwegian vil placere tre nye fly af typen Boeing 737-800 på basen i Barcelona, rekruttere over 100 medarbejdere lokalt, samt lancere fire nye ruter fra april 2014.

Ruteprogram - nye destinationer
Barcelona - Sandefjord Torp: To ugentlige afgange (torsdag og søndag) med opstart 3. april.

Barcelona - Hamborg: Fire ugentlige afgange (tirsdag, torsdag, lørdag og søndag) med opstart 3. april.

Barcelona - Berlin: Tre ugentlige afgange (mandag, onsdag og fredag) med opstart 2. april.

Barcelona - Warszawa: Tre ugentlige afgange (tirsdag, torsdag og lørdag) med opstart 3. april.

Øget frekvens på eksisterende ruter:
Stockholm - Barcelona: 13 ugentlige flyvninger

Helsinki - Barcelona: Daglige flyvninger

Barcelona - London: Daglige flyvninger fra 31. marts