Loading

Norwegian lanserer nye ruter mellom Oslo og Los Angeles, San Francisco og Orlando

Direct News Source

03-Sep-2013 Norwegian lanserer nye ruter med selskapets nye Dreamlinere til Los Angeles (LAX), Oakland-San Francisco (OAK) og Orlando (MCO) våren 2014. I tillegg åpner Norwegian rute også mellom New York (JFK) og København.

Norwegian fortsetter å lansere nye ruter i takt med at flere splitter nye 787 Dreamlinere settes i trafikk. Los Angeles, Oakland-San Fransisco og Orlando er de aller nyeste destinasjonene på Norwegians interkontinentale rutekart.

- Det er en stor glede å lansere tre nye langdistansedestinasjoner. I dag går de største trafikkstrømmene mellom Europa og USA og det er stor etterspørsel etter et kvalitetsprodukt til konkurransedyktige og lave priser mellom de to kontinentene, sier administrerende direktør Bjørn Kjos.

- Oslo Lufthavn gratulerer Norwegian med sine tre nye ruter fra Oslo til USA.

Vi får med dette en betydelig vekst i vårt oversjøiske rutenett som vil styrke vår konkurransekraft i stor grad. Vi er sikre på at de nye rutene treffer godt i det norske markedet, sier adm. dir Nic Nilsen ved Oslo Lufthavn (OSL).

I dag er det ingen andre flyselskap som tilbyr direkteflyvninger verken mellom Oslo og Los Angeles, San Fransisco og Orlando. Det er heller ingen som tilbyr direkteflyvninger fra Stockholm til Los Angeles og San Fransisco, eller fra København til Los Angeles.

I dag har Norwegian seks ukentlige flyvninger mellom Skandinavia og New York, i tillegg til fem ukentlige flyvninger mellom Skandinavia og Bangkok. I november vil selskapet begynne å fly mellom Oslo, Stockholm og København til Fort Lauderdale i Florida.

Norwegians første langdistanseflyvning fant sted i mai 2013.

- Så langt har mottakelsen av langdistanserutene våre til New York, Bangkok og Fort Lauderdale vært fantastisk. Kabinfaktoren på langrutene våre har vært hele 96 prosent i 2. kvartal. Rutene har ikke bare blitt godt mottatt av våre skandinaviske passasjerer som skal til USA og Asia, men også av asiater og amerikanere som skal til Skandinavia og videre, fortsetter Kjos.

Billetter til de nye destinasjonene legges ut for salg på www.norwegian.no i dag 3. september. Neste års vår- og sommerruter til New York, Bangkok og Fort Lauderdale legges også ut for salg i dag.

Mer om Norwegians nye ruter

Oslo - Los Angeles: en ukentlig flyvning fra 1. juni 2014
Norwegian vil fly ukentlig hver søndag mellom Oslo (OSL) og Los Angeles (LAX).

Oslo - San Francisco: tre ukentlige flyvninger fra 28. mai 2014
Norwegian vil fly tre ganger i uka mellom Oslo (OSL) og San Francisco (OAK) på mandager, onsdager og fredager.

Oslo - Orlando: to ukentlige flyvninger fra 29. mai 2014
Norwegian vil fly to ganger i uka mellom Oslo (OSL) og Orlando (MCO) på torsdager og lørdager.

Stockholm - Los Angeles: to ukentlige flyvninger 2. mars 2014
Norwegian vil fly to ganger i uka mellom Stockholm (ARN) og Los Angeles (LAX) på onsdager og søndager. Den 30. april øker antall ukentlige avganger til tre med avganger på mandager, onsdager og fredager.

Stockholm - San Francisco: to ukentlige flyvninger fra 3. mai 2014
Norwegian vil fly to ganger i uka mellom Stockholm (ARN) og San Francisco (OAK) på tirsdager og lørdager.

København - Los Angeles: to ukentlige flyvninger fra 1. marts 2014
Norwegian vil fly to ganger i uka mellom København (CPH) og Los Angeles (LAX) på tirsdager og lørdager. Fra 1. mai øker antall ukentlige avganger til tre med avganger på tirsdager, onsdager og lørdager.

København - New York: to ukentlige avganger fra 28. februar 2014
Norwegian vil fly to ganger i uka mellom København (CPH) og New York (JFK) på mandager og fredager. Fra 30. april øker antall ukentlige avganger til fire - med avganger på mandager, onsdager, fredager og søndager.